24-03-2017

1

 1. Overskrifter
 1. Computerspil blandt de unge er i dag så udbredt, at Gilleleje Fodboldklub nu går efter at starte et E-sportshold.
 1. Gjethuset i Frederiksværk har fået ny professionel bestyrelse. Og de er klar med nye visioner for det populære kulturhus.
 1. Politikerne i Gribskov Kommune ønsker at give deres skoleledere mere frihed til selv at bestemme, om der skal flere end en enkelt underviser i skoleklasserne.
 1. På demens-dagcenter Holbohave i Græsted skal et nyt netværk af frivillige være med til at hygge om de demente og aflaste de pårørende.
 1. Vi har taget forskud på næste søndags landsdækkende Affaldsindsamling med en lokalformand for Danmarks Naturfredningsforening.
 1. Efter længere tids renovering har de ældste klasser på Hundested Skole Lerbjerg endelig fået lov at tage helt nye lokaler i brug.
 1. Hillerød byråd har fået sit første medlem fra Ny Borgerlige, efter at den tidligere løsgænger Kim Hendry har meldt ud om sit politiske ståsted.
 1. Folkene bag Gilleleje Festivalen vil gerne skabe lokale oplevelser mere end bare en enkelt weekend, så I år udvider de også med livemusik i juni måned.
 1. Lennart Fisker denne gang fået to gæster i studiet – Søren Fut og John Skafte – der er involveret i det nye veterantræf på Grønnessegaard
 1. Farvel

Øvrige

Tilmeld nyhedsbrev

Copyright © 2017 • tvnordsjaelland.dk • Industrimarken 2 • 3300 Frederiksværk