08-09-2017

TV Nordsjælland

 1. Overskrifter
 1. Arrangørerne havde travlt forud for Hundested Motor Træf, hvor kuttere fra så langt væk som Lemvig og Norge kom tøffende til for at deltage.
 1. Den Internationale Flagdag til ære for veteranerne blev markeret mange steder i tirsdags, bl.a. i Helsinge.
 1. I 25 år har frivillige stået bag disken i Røde Kors-butikken i Hillerød, og det blev fejret i sidste uge.
 1. Hvad stiller man op, når man som 19-årig mister sin 16-årige lillebror i en togulykke? Pernille Strøm Øster fra Hillerød endte med at skrive sig igennem sorgen.
 1. Der er masser af liv i de små landsbyer, lyder det fra Mårum, hvor lokale ildsjæle og foreninger sammen fejrer Landsbyens Dag på lørdag.
 1. Tisvilde Højskole kan bryste sig af at være verdens ældste seniorhøjskole, og i weekenden er alle inviteret med til 50-års fødselsdag.
 1. Der kommer hele tiden nye ting til Ølsted Grusgrav. I øjeblikket bliver der lagt sidste hånd på en stor udendørs scene med plads til 800 publikummer.
 1. “Ord over fjord” er en læsefestival i Frederikssund i efterårsferien, men allerede nu er der optaktarrangementer for alle læselystne.
 1. Reformationen fylder 500 år i år, og det markeres med en ny stor udstilling på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot.
 1. Vi slutter denne uges udsendelse i Kregme Kirke i selskab med gospelkoret Corallerne fra Hillerød.
 1. Farvel

Øvrige

Tilmeld nyhedsbrev

Copyright © 2017 • tvnordsjaelland.dk • Industrimarken 2 • 3300 Frederiksværk